Restaurang

”Från jord till bord” så skulle man kunna beskriva vår filosofi. Vi vill veta vart råvaran kommer ifrån och vi vill att våra gäster får ett bestående minne av sin vistelse hos oss.

Atmosfären är mysig och familjär. Uta Riedel står för maten och Oscar Jansson väljer vinerna med omsorg och bjuder på kontinentens goda drycker.

Restaurangen är öppet mot förbeställning. Vi serverar daglig varierande 3 rätters middagar som anpassas efter årstid, önskemål och tillgång.

Smaklig spis !

MATLAGNINGSAKTIVITETER

18

Under året genomför vi ett antal intressanta matlagningskurser där vi lär ut det vi tycker om bäst. På menyn står sparris, vilda örter, svamp, brödrakning, korvstoppning och julmat. Och den som älskar utomhusliv hittar sitt på våra svamp- och örtkurser.

 

FEST och BRÖLLOP

Låt Sikfors Herrgård stå som inramning till er stora dag. Vi älskar stora fester och kan hjälpa er på vägen. Vi tar oss tid och skapar en personlig inramning. Vill ni har herrgården för er själva så ordnar vi det. Stanna gärna några extradagar och njut av omgivningen och våra aktiviteter.
Självklart hjälper vi med tips om t.ex. bröllopstransporter, musikanter, fotografer, frisörer och blomsterarrangemang och bröllopstårta. Vigseln kan ske i trädgården eller i en av de närliggande vackra träkyrkorna, sedan bröllopsmiddag i någon av våra vackra matsalar och avslutningsvis musik och dans. Här under Bröllopsfest hittar ni ett möjligt upplägg.