Aktiva paket

I Sikfors omnejd finns natur som gör underverk för själen, här finns oslagbara platser inte minst för den vandrings eller cykelsugne. Nu har vi tagit fasta på detta och sytt ihop olika paket kombinerat med herrgårdens goda mat.  I alla paket utgår man från Sikfors och återvända samma dag.

VÅRA VANDRINGSPAKET
Vandringssträckarna som vi har framtagit är mellan 5 och 18 km på grusväg och stigar förbi fina utsikter och kulturell intressanta platser och med karta lätt att hitta.
Ni ankommer till Sikfors Herrgård tidig förmiddag för att hämta matsäck alternativt bokar ni picknick till dag 2 i stället. Hör av er innan hur ni vill göra. Med säcken på ryggen börjar dagens vandring. Antingen ger ni er direkt på väg eller så väljer ni ett av de spännande naturskyddsområden inom regionen. Väl tillbaka på herrgården checkar ni in på rummet. Vila en stund beställ, någonting gott att dricka i biblioteket eller när vädret tillåter i trädgården. På kvällen avnjuter ni en 3 rätters  supé i restaurangen. Efter att ha laddat batterierna med sömn och en god pensionatsfrukost är det återigen dags att ge sig ut. Picknicken njuter ni av på någon vacker plats med utsikt över vattnet. Vandra så länge ni önskar innan färden går mot nya mål igen!
Pris:  1475 kr vandringskarta, matsäck (smörgås, kaffe eller äppelmust, frukt), 3 rätters supé, övernattning i dubbelrum, frukost, tillgång till vår vedeldade bastu. Stanna gärna en extra natt. Boende inkl frukost 805 kr i dubbelrum.

VÅRA GOLFPAKET
Det är inte långt till närmaste golfbana. I Saxå går den kuperade banan längs skogar och sjöar med vattenhinder på tolv av hålen, medan Nora bjuder på golfupplevelser med öppna fält och parkmiljö.
Pris 1535 kr. I priset ingår övernattning, 3 rätters middag, frukost och en greenfee till Saxå eller Nora Golfbana. Stanna gärna en extra natt. Boende inkl frukost 805 kr i dubbelrum. Vill ni spela samma dag som ni övernatta hör av er innan så vi kan boka banan.

VÅRA CYKELPAKET
Våra cykelsträckor leder er till  kulinariska, natursköna och kulturhistorisk intressanta platsar. Sträckorna som vi har tagit fram är mellan 15 och 50 km och bra beskriven. Titta även på cykla i Bergslagen för lite inspiration. För er som älskar cyklar på mountainbike finns det häftiga spår i skogarna kring Hjulsjö, inte långt härifrån.Ni ankommer till Sikfors Herrgård tidig förmiddag för att hämta matsäck alternativt bokar ni picknick till dag 2 i stället. Hör av er innan hur ni vill göra.
Pris 1475 kr. cykelkarta, matsäck (smörgås, kaffe eller äppelmust, frukt), 3 rätters supé, övernattning i dubbelrum, frukost, tillgång till vår vedeldade bastu. Stanna gärna en extra natt. Boende inkl frukost 805 kr i dubbelrum.
Har ni inga egna cykel så går det bra att hyra 250 kr/dag, mountainbike 350 kr/dag och elcykel 450 kr/dag. Stanna gärna en extra natt. Boende inkl frukost 805 kr i dubbelrum. Vill ni cykla samma dag som ni övernatta hör av er innan.